Pályázatírás

09 április 2015 Szerző :  

Biztosítjuk, hogy projektje az értékelés során biztosan megkapja a megfelelő figyelmet - legyen szükség bármilyen eszközre.

A pályázat formai megfelelőségén túl fontos, hogy a pályázat részletes leírásából, magyarázatából kitűnjön az értékelést végzők számára, hogy az Ön pályázata megfelel a pályázati kiírásban megjelölt gazdaságfejlesztési céloknak. A pályázat értékelését végzők nap, mint nap számos - az Önéhez esetleg hasonló - pályázati anyaggal találkoznak, ezért a pályázatíró feladata az, hogy a megfelelő szakmai anyag elkészítésével, és esetleges más eszközökkel biztosítsa azt, hogy az Ön projektje ne tűnjön el a sokaságban, hanem megkapja az azt megillető figyelmet.

Ne feledje, ha a pályázat kiírója az Ön projektjében azonnal látja az illeszkedést a pályázat gazdaságfejlesztési céljához, az már fél siker! Ezt érjük el Ön számára, bármilyen eszközre is legyen szükség ehhez.

A pályázati projekt megvalósítása során végigkövetjük az egyes projektelemek teljesülését és figyelünk arra, hogy minden dokumentum és jelentés a pályázati elszámoláshoz szükséges módon és formában készüljön el, a határidők betartásával. Ennek Ön nem csupán a projekt köztes kifizetési igénylés, vagy a záró beszámoló beadása során láthatja előnyét, hanem egy esetleges köztes ellenőrzés esetén is.

Pályázati tanácsadási szolgáltatásunkkal Ön biztonságban érezheti magát egészen a pályázati projekt lezárásáig, hiszen minden dokumentációt és beszámolót elkészítünk és benyújtunk Ön helyett.

Csapatunk nem csak a támogatási forrás megszerzésében segít. Munkálataink során számottevő tapasztalatot szereztünk integrátori szerepkörökben, ennek okán már jelen vagyunk a webfejlesztés,webáruház fejlesztés,piacra jutás és marketing tanácsadás területein is, valamint telephelyfejlesztésben is komplex szolgáltatást nyújtunk építőipari kivitelező csapatunkkal. Kulcsrakész és komplex megoldásunkkal képesek vagyunk A-tól Z-ig mindenben valódi segítséget nyújtani a pályázati megírásától egészen a projekt lezárásáig! Látogassa meg további oldalainkat is, és tudjon meg többet!

Revolte Solutions Kft.

A Révolte Solutions Kft. egy képzett (okleveles közgazdász és jogász végzettségű), pályázati finanszírozás terén jelentős tapasztalatot szerzett szakértőkből álló üzletviteli- és pályázati finanszírozási tanácsadó vállalkozás. Tapasztalatunk és kapcsolataink biztosan segíteni tudják az Ön pályázati projektjének megvalósulását is!

Webhely: www.revolte.hu E-mail Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Debrecen - Nyíregyháza - Budapest
  • +36 30 852 8228
  • +36 30 852 82283
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Partnereink voltak

Keressen minket!

  Hiba az üzenet küldése során.   Az üzenetet sikeresen elküldtük.
Top