Jelentkezzen ingyenes felkészítő konzultációra!

16 április 2015
Szerző :  

Már áprilisban 90 milliárd forint értékben nyílhatnak meg pályázatok a kis- és középvállalkozások számára, a 2014-2020 közötti fejlesztési időszakra rendelkezésre álló keretből. Az Ön cége felkészülten várja ezeket a kiírásokat? Biztosan megtett mindent a sikeres pályázás érdekében? Készítse fel cégét szakértő csapatunk segítségével, ingyenes konzultáció során!

Az NGM idén csaknem 70 pályázati felhívást tesz közzé mintegy 830 milliárd forint értékben.

Az áprilisban megnyíló 90 milliárdos keretből

  • 80 milliárd a termelési kapacitás bővítését szolgálja,
  • 5 milliárd a kkv-k munkahelyteremtő beruházásait (a szabad vállalkozási zónákban),
  • 5 milliárd a piaci megjelenést támogatja.

A GINOP idei felhívásai közül számos kiírás kifejezetten a kkv-k támogatását szolgálja majd, így például csaknem 145 milliárd forint keretösszegben mintegy 12 pályázati felhívást hirdet meg az NGM a kkv-k versenyképességének javítására, kapacitásbővítésük megteremtésére.

Ezeket a támogatásokat - mint mindig, úgy most is - a legfelkészültebb pályázók fogják tudni hatékonyan megszerezni - azok, akik rajtra készen várják a startpisztoly durranását, a pályázati kiírás megjelenését.

Ha Ön is úgy gondolja, hogy az Ön cégének is érdemes lenne ezeket a kiírásokat egy szakértő csapat segítségével, felkészülten várni, kattintson ide és töltse ki az űrlapot!

Kollégáink ingyenes konzultációt biztosítanak, mely során segítenek kiszűrni azokat az esetleges problémákat, melyek nehézségeket jelenthetnek, illetve tippeket adnak, hogy hogyan teheti pályázati szempontból versenyképesebbé vállalkozását!

Csapatunk nem csak a támogatási forrás megszerzésében segít. Munkálataink során számottevő tapasztalatot szereztünk integrátori szerepkörökben, ennek okán már jelen vagyunk a webfejlesztés,webáruház fejlesztés,piacra jutás és marketing tanácsadás területein is, valamint telephelyfejlesztésben is komplex szolgáltatást nyújtunk építőipari kivitelező csapatunkkal. Kulcsrakész és komplex megoldásunkkal képesek vagyunk A-tól Z-ig mindenben valódi segítséget nyújtani a pályázati megírásától egészen a projekt lezárásáig! Látogassa meg további oldalainkat is, és tudjon meg többet!

565 megtekintés
Revolte Solutions Kft.

A Révolte Solutions Kft. egy képzett (okleveles közgazdász és jogász végzettségű), pályázati finanszírozás terén jelentős tapasztalatot szerzett szakértőkből álló üzletviteli- és pályázati finanszírozási tanácsadó vállalkozás. Tapasztalatunk és kapcsolataink biztosan segíteni tudják az Ön pályázati projektjének megvalósulását is!

Webhely: www.revolte.hu

Csapatunk nem csak a támogatási forrás megszerzésében segít. Működésünk során számottevő tapasztalatot szereztünk integrátori szerepkörökben, ennek okán már jelen vagyunk a webfejlesztéswebáruház fejlesztéspiacra jutás és marketing tanácsadás területein is, valamint telephelyfejlesztésben is komplex szolgáltatást nyújtunk építőipari kivitelező csapatunkkal. Kulcsrakész és komplex megoldásunkkal képesek vagyunk A-tól Z-ig mindenben valódi segítséget nyújtani a pályázat megírásától egészen a projekt lezárásáig! Látogassa meg további oldalainkat is, és tudjon meg többet!

  • Debrecen - Nyíregyháza - Budapest
  • +36 30 852 8228
  • +36 30 852 82283
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Partnereink voltak

Keressen minket!

  Hiba az üzenet küldése során.   Az üzenetet sikeresen elküldtük.
Top