Szerezzen akár 10M Forint támogatást külföldi marketingtevékenységéhez!

külföldi marketing

akár 10M támogatással!

Ha Önnek budapesti, vagy Pest megyei cége van, 10M Ft vissza nem térítendő támogatást szerezhet vállalkozása külföldi marketingtevékenységének komplex támogatására.

Szerveztessen velünk ügyféltalálkozót, fejlesztessen webáruházat, vagy webportált, végeztessen komplex marketingkampányokat és készíttessen piackutatást célpiacára - uniós támogatással!

Cégünk megszerzi Önnek a támogatást és meg is valósítja projektjét abból, Önnek csak meg kell állapodnia velünk a részletekben.

Kérjen szakértőinktől ingyenes telefonos konzultációt az a lap alján található űrlap kitöltésével!

mit érdemes tudni
a pályázati lehetőségről?

A KKV-k külföldi piacra jutását támogató pályázat harmadik alkalommal kerül kiírásra, többé-kevésbé azonos tartalommal, némileg változó feltételrendszerrel. Cégünk a pályázat minden kiírására adott be pályázatot, ezért szakembereink már "rutint" szereztek a sikeres pályáztatásban és megvalósításban.

Ha Ön szereti az egyszerű, de rugalmas megoldásokat, akkor keressen minket! Mi megszerezzük Önnek a pályázati támogatást, majd meg is valósítjuk a teljes projektet azzal. Önnek a folyamat során nem szükséges más partnerrel kapcsolatot tartania, vagy bármilyen szervező munkát végeznie.

Cégünk felsőfokú gazdasági-, illetve jogi végzettséggel rendelkező szakemberei garanciát jelentenek a problémamentes és eredményes projekt-megvalósításra!

árubemutató, vagy ügyféltalálkozó
Kiállításon történő részvétel, vagy saját ügyféltalálkozó szervezése
webáruház, vagy webportál
Többnyelvű, profi rendszerek fejlesztése.
piackutatás és kampányok
Felkutatjuk és felkeressük potenciális ügyfeleit.

A pályázat keretein belül kiállításon is megjeleníthetjük cégét, de akár saját ügyféltalálkozót is szervezhetünk - az Ön által megjelölt speciális ügyfélkör részére!.

A projekt során célpiacaira specializált, többnyelvű webáruházat, vagy webportál rendszert fejlesztünk Önnek, mely a leghatékonyabb online marketing megoldásokat alkalmazza a sikeres piaci bevezetéshez.

A projekt megvalósítása során célpiacain professzionális szintű piackutatást végzünk, majd annak eredményei alapján komplex marketing- és kommunikációs kampányt valósítunk meg Önnek.

Kérjen ingyenes telefonos konzultációt szakértőnktől a lap alján található űrlap elküldésével!

miért érdemes
minket választania?
Integrált pályázati menedzser, üzletviteli tanácsadó és informatikai fejlesztő cég vagyunk, így Önnek nincs más partnerre szüksége. Cégét a pályázaton történő sikeres részvételre alkalmassá tesszük, a pályázati forrást megszerezzük, majd meg is valósítjuk a teljes projektet. Ennek az Ön cégére nézve számos előnye van:
rugalmas árajánlatokat adunk
Maximálisan figyelembe vesszük érdekeit, így olyan árajánlatot adunk, mely megfelel a pályázat feltételeinek - és Önnek!
valós, mérhető üzleti eredmények
Az általunk végrehajtott projektek valós, jelentős és mérhető üzleti eredményeket hoznak - az Ön cégének is!
elismert tanácsadó szakemberek
Tanácsadóink a szakmában elismert egyetemi oktatók, így még egyetlen alkalommal sem érte kifogás munkánkat.

Kérjük, hogy amennyiben felkeltettük érdeklődését, további tájékoztatást elsősorban az alábbi adatlap kitöltésével kérjen!

Kollégáink munkanapokon általában pár órán belül visszahívják Önt,  és cége adatainak ismeretében konkrét tájékoztatást tudnak adni a lehetőségekről.

Jelentkezem ingyenes előminősítésre és tanácsadásra (V131)

Cégnév/Név
Invalid Input

Adja meg (cége) teljes nevét!

Székhely (város)
Invalid Input

Adja meg cége székhelyét város szerint!

Tevékenységi kör
Invalid Input

Adja meg cége tevékenységi körét, vagy köreit!

Alapítás éve
Invalid Input

Adja meg, hogy mely évben alapult a vállalkozás!

Nettó árbevétel (utolsó lezárt évben)
Invalid Input

Adja meg, hogy cége mely árbevételi kategóriába esik (millió forintban)

Foglalkoztatottak száma
Invalid Input

Adja meg, hogy hány fő dolgozik a cégnél (8 órás munkaidőre vetítve)!

Kapcsolattartó neve
Invalid Input

Adja meg a döntéshozó nevét, akit a pályázatokkal kapcsolatban kereshetünk!

Kapcsolattartó emailcíme
Invalid Input

Adja meg a kapcsolattartó emailes elérhetőségét!

Kapcsolattartó mobiltelefonszáma
Invalid Input

Adja meg a kapcsolattartó telefonszámát!

Jelentkezés elküldése

Revolte Solutions Kft.

A Révolte Solutions Kft. egy képzett (okleveles közgazdász és jogász végzettségű), pályázati finanszírozás terén jelentős tapasztalatot szerzett szakértőkből álló üzletviteli- és pályázati finanszírozási tanácsadó vállalkozás. Tapasztalatunk és kapcsolataink biztosan segíteni tudják az Ön pályázati projektjének megvalósulását is!

Webhely: www.revolte.hu E-mail Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Csapatunk nem csak a támogatási forrás megszerzésében segít. Működésünk során számottevő tapasztalatot szereztünk integrátori szerepkörökben, ennek okán már jelen vagyunk a webfejlesztéswebáruház fejlesztéspiacra jutás és marketing tanácsadás területein is, valamint telephelyfejlesztésben is komplex szolgáltatást nyújtunk építőipari kivitelező csapatunkkal. Kulcsrakész és komplex megoldásunkkal képesek vagyunk A-tól Z-ig mindenben valódi segítséget nyújtani a pályázat megírásától egészen a projekt lezárásáig! Látogassa meg további oldalainkat is, és tudjon meg többet!

  • Debrecen - Nyíregyháza - Budapest
  • +36 30 945 7853
  • +36 70 381 4593
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Partnereink voltak

Keressen minket!

  Hiba az üzenet küldése során.   Az üzenetet sikeresen elküldtük.
Top